Tip os om et godt link
DATING KATEGORIER:
Annoncer
Her er du: Forsiden > Om e-dating.dk

Om e-dating.dk

e-dating.dk er en dansk datingportal med opdelt emneindeks, der har eksisteret i sin nuværende form siden juli 2007.

Formålet med e-dating.dk er, at portalen primært skal fungere som en slags vejviser, der belyser de forskellige muligheder for dating på internettet for den gennemsnitlige danske internetbruger. Vores vision er at gøre det så let som overhovedet muligt at finde en partner online, uanset hvad man søger.

Vi bestræber os på at gøre indholdet på e-dating.dk interessant for alle aldersgrupper, samt at varetage brugernes ønsker om hurtigt at finde frem til den information de søger via overskuelig navigering på siderne.

e-dating.dk er finansieret via annonceindtægter gennem samarbejde med en række forskellige mediebureauer. Annoncerne forekommer både som tekstlinks og som bannerreklamer.

Kontakt os

Ønsker du at kontakte e-dating.dk, kan dette bla. gøres via mail til ansvarshavende webredaktør Mikkel Petersen på

Sponsorerede links

50plusmatch.dk
50PlusMatch.dk er et datingsite for aktive personer over 50 år.

Parship dating Be2
Tilmeld dig Be2 og find en ny partner på baggrund af en dokumenteret videnskabs-baseret Matchmaking.

Parship dating Dating.dk
Dating.dk er det største mødested i Danmark.Flere tusinde har allerede datet hinanden på Dating.dk. Du kan sende breve, virtuelle kys, blogge og meget andet. Prøv f.eks. den avancerede match-maker. Deltag i fester, rejser og mange andre arrangementer.

Parship dating Love.dk
Love.dk er et seriøst mødested for alle, der søger kæreste, venner/veninder eller chat og debat. Vores erfarne supportere kontrollerer alle nye profiler og billeder. Det er din sikkerhed for en god og seriøs oplevelse på Love.dk.

Parship dating
Match.com er en af Danmarks største datingsider. Det er helt gratis at blive medlem, skabe en profil og søge blandt alle medlemmer. For at kunne kontakte andre medlemmer skal man købe et abonnement.

Parship dating PartnerMedNiveau.dk
Hos PARTNERMEDNIVEAU tilbyder vi ikke kun professionel matchmaking, vi holder dig også opdateret om singleliv, parforhold og kærlighedens psykologi. På rådgivningssiderne deler vores eksperter nyttige tips til datingjunglen, den første date, kærestesorger og andre udfordringer på vejen mod kærligheden. Du kan også lære at mestre netdatingens kunst til perfektion.

Parship dating Pensionistdating.dk
Pensionistdating.dk er stedet hvor personer over 60 år kan møde jævnaldrene. Ikke kun i forhold til dating, men i forhold til alle former for relationer.

Parship dating Senior.dk
Senior.dk er en datingside og mødested for alle over 50 år. Det er muligt at søge en partner, venner, rejsepartnere eller blot hygge og debat. Udover en god søgefunktion har Senior.dk også chat, arrangementskalender, blogs og meget mere for 50+.

Parship dating Single.dk
Single.dk er en gratis datingservice med over 100.000 brugerprofiler.
Opret en profil på få minutter og søg efter en hurtig date eller dit livs
kærlighed. På Single.dk kan du også lade andre stemme på din profil og på den måde deltage i hotlisten! Velkommen ombord :-)